Wie is Joop?

 

 

 

http://i73.photobucket.com/albums/i201/luus_2006/Zwerfkat/Joop1.jpg

 

 

Joop is het boegbeeld van onze zwerfkattensite. Hieronder zijn verhaal....

 

 

Ik ben Joop. Ik ben niet te koop.


Ik ben een vondeling. Mijn moeder had geen melk meer en legde mij in een aardappelkist op de deel van een boerderij. Ik was net 8 dagen oud. Toen hebben mensen mij gevonden en die heb ik meteen in dienst genomen en gevraagd om mij te voeren. Ik kreeg elke 2-3 uur een flesje melk. Niet van die vieze koeienmelk, want dat is voor koeien. Speciale kittenmelk, want daar krijg je als kat geen diarree van.


Ik ben van huis uit dus een echte zwerver, hoewel mijn moeder op haar zwerftochten nog wel eens uitzendkrachten in dienst nam om haar wat visafval en andere lekkernijen te serveren.

http://i73.photobucket.com/albums/i201/luus_2006/Zwerfkat/Joop4.jpgZoals je op de foto's ziet, ben ik een echte coooool kat! Ik poseer graag voor een foto en probeer er dan zo ongeïnteresseerd mogelijk uit te zien. Soms komen mijn werknemers tegen mij in opstand en dan nemen ze een foto als ik lig te slapen. Ja, dan treffen ze me in een zwakker moment. Ik begrijp niet, dat ze dat doen. Als mensen op de foto gaan, kammen ze toch ook eerst hun haar? Waarom maken ze me dan niet eerst even wakker? Dan kan ik er mooi bij gaan zitten.

 http://i73.photobucket.com/albums/i201/luus_2006/Zwerfkat/Joop5.jpg

Soms slaap ik, maar lig ik er toch mooi bij! Hier zie je mij in de armen van wijlen mijn vriend James.


Wees eens lief voor mijn vriendjes en wordt donateur. Ik registreer je dan als één van mijn schootplekken die ik regelmatig warm zal houden.

 

Tot ziens!

 

Joop.