Hoe kunt u ons helpen?

http://i779.photobucket.com/albums/yy74/zwerfkattendordrecht/kittens_5_weken_Zuidendijk.jpg


 


 

 

 

 

Financieel

Helaas is het zo dat onze activiteiten heel veel geld kosten. De grootste kostenpost is altijd medicijn- en dierenartskosten. Maar denk ook eens aan de hoeveelheid brokjes, blikvoer en kattengrit die er nodig is!

 

Om alles te kunnen blijven doen, hebben we dus donateurs nodig. De activiteiten zijn alleen mogelijk door hun giften en jaarlijkse bijdragen. Elke gift wordt voor 100% gebruikt ten behoeve van katten. Wilt u ons en de katten helpen en donateur worden? De Stichting Herplaatsing Zwerfkatten Dordrecht is een Algemeen Nut Instelling, wat inhoudt, dat uw giften aan de Stichting Herplaatsing Zwerfkatten Dordrecht voor u fiscaal aftrekbaar zijn.

 

U kunt uw donatie storten op IBAN NL64 ABNA 0436 5497 51 ten name van Stichting Herplaatsing Zwerfkatten te Dordrecht

 


Materieel

Ook zijn goederen welkom: oude dekbedden, voer, kattengrit, mandjes, krabpalen, schoonmaakmiddelen en nog veel meer! Heeft u iets, wat u aan de Stichting wilt geven, belt of e-mailt u dan even.

 

Virtueel

U kunt ook helpen, door onze website nog meer bekendheid te geven: U kunt aan andere websites vragen, om een link naar ons te plaatsen. Komt u dus een leuke kattensite tegen en hebben ze nog niet naar ons gelinkt, vraag dan aan de webmaster of ze dat willen doen. Alle gegevens die u daarvoor nodig hebt staat op de pagina Contract-Virtueel Helpen.

 

 

Contactpersonen:


Caroline Kramp:     Tel.  06 - 294 726 32

 


Als u meer wilt weten over het werk dat wij doen, belt u dan eens op. Wij zullen u er graag meer over vertellen.